top of page

De marketing oplossing die bezoekersdata
gebruikt om resultaten

We optimaliseren je marketing van A tot Z

Slim Ondernemen

Door alle maatregelen die door de overheid genomen worden in verband met Covid-19 is het voor bedrijven onmisbaar om Pandemie Proof te worden.

 

Hoe doe je dat?

Dat kan door de omnichannel aanpak. Het idee van omnichannel retail is dat de klant volledig centraal staat en zelf kan kiezen via welke kanalen en media hij kijkt, communiceert en koopt. De ervaring is overal consistent, de kwaliteit van de producten overal even goed en ook de service doet online niet onder  voor offline.

 

Enkele voordelen van de omnichannel aanpak zijn:

  • Klanten kunnen 24/7 bestellen en kopen.

  • Online marketing is sneller en goedkoper

  • Bereik vergroten met geotargeting

  • Meer kennis over klanten

  • Marketing campagnes nauwkeuriger meetbaar

Een goede customer journey wordt steeds belangrijker voor je klanten. Mocht je als ondernemer nog twijfelen of online voor je kan werken, kijk dan goed naar het gedrag van de moderne klant.

Door het alles-in-een marketingplatform verzamel je zowel online als instore krantendata, kun je de klanten beter stimuleren tot herhaalaankopen en het bereik vergroten met slimme marketingcampagnes. Via het alles-in-een marketingplatform is het in een handomdraai geregeld. Of je nu een zelfstandige winkel runt, een kleine franchise of een grote keten, met onze slimme software verhoog je snel je omzet.

Zorg dat jouw focus ligt op het ondernemen, wij zorgen voor slimme software, een gepersonaliseerde app en professionele ondersteuning met als resultaat meer omzet.

Van Google naar Customer Journey

De eerste stap is om via Google of je sociaal media kanalen de potentiële klanten naar je website te leiden om een afspraak te plannen, een reservatie te boeken, een bestelling te plaatsen of zelfs tot een aankoop over te gaan.  Het proces of stappenplan om mensen naar je website te navigeren doen we met een salesfunnel. We gebruiken verschillende salesfunnels afgestemd op het aanbod, soort bedrijf en geoogde resultaat dat we met de funnel willen bereiken. Als de salesfunnel operationeel is blijft deze constant voor je werken.

Bij het inplannen van het gesprek wordt de potentiële klant automatisch in het alles-in-een marketingplatform geregistreerd en kun je vanaf dat moment de hele customer journey van je nieuwe prospect volgen via onze slimme software 

Ook jouw klanten zijn veel online:

"Van de Nederlandse bevolking van 12 jaar of ouder was 88 procent dagelijks online in 2019".

Bron: CBS

ESSENTIEEL IS:

VINDBAARHEID

Als mensen willen kopen, gaan ze zich steeds vaker online informeren. Dan is het belangrijk dat je op dat moment online vindbaar bent en dat je opvalt.  Online betekent dat je bij Google en andere zoekmachines op de eerste pagina aanwezig moet zijn en bovenaan in de ranking staat. Dat is de eerste stap.

(SEO Marketing)

Overshoulder Laptop Prestato.png

SOCIAL PROOF

Mensen kopen van bedrijven die ze vertrouwen. Bovenaan staan bij Google is de eerste stap maar niet genoeg. Potentiële klanten bekijken

testimonials en reviews omdat ze graag van andere kopers willen weten hoe ervaringen zijn, voordat ze een aankoop beslissing nemen.

(Reputatie Management)

EXPERTISE

Potentiële kopers willen vertrouwen en expertise zelf ervaren. Hoog in de ranking bij Google en positieve testimonials verhogen het vertrouwen in je bedrijf. Door behaalde resultaten te presenteren en kennis te delen, laat je zien dat je expert bent in jouw vakgebied.

(Omnichannel Marketing)

Vrouwelijke fotograaf

We helpen je jouw doelen te bereiken door je te begeleiden, adviseren en te inspireren. 

MARKETING AUDIT

Met onze marketing audit analyseren en beoordelen van alle relevante digitale  kanalen, tracking, betaald adverteren, SEO & Analytics.

 

Ook je content, e-mail, socialmedia-, funnelmarketing en conversie worden onderzocht en vergeleken met je marketingdoelen.

 

Op basis van de uitkomst geven we een gedegen advies en een plan van aanpak.

bottom of page